Випуск 2016


Тържествено изпращане на випуск 2016 от социален дом и преходно жилище към комплекс за социални услуги „Олга Скобелева” се състоя в ресторант „Рицарите”  на 20.05.2016 г.

Кметът на район „Северен“ инж.Ральо Ралев и заместник-кметът Лариса Кътова бяха сред официалните гости, уважили абитуриентите.

Гергана, Василка и Цветелин са тримата младежи, които приключват успешно своето образование, представени от директора на комплекса за социални услуги г-жа Нина Гаргова.

Те получиха специално подготвени подаръци и пожелания от инж. Ралев за здраве, много късмет в живота, реализиране на мечтите си и съвет да не спират да учат и да бъдат много трудолюбиви.

С много забавления, музика, танци и пускане на цветни балони в небето премина празничната вечер.

Екипът и младежите изразиха специална благодарност към домакините - ресторант "Рицари" и "Орденът на рицарите тамплиери от Йерусалим", които организираха безвъзмездно празничното събитие.

На 27.05.2016 г, абитуриентите участваха в Президентската инициатива „Подкрепи една мечта“, която ще осигури за пета поредна година финансова помощ на младежи в неравностойно положение, приети във висше учебно заведение.  Целта на инициативата „Подкрепи една мечта“ е да насърчи личностната и професионална реализация на абитуриентите след завършване на средното им образование.
Обратно