Дарителски кампании

Дарителски кампании - Насочваме вниманието на всички, които желаят да направят дарение, към следните активни каузи за децата от КСУ "Олга Скобелева":

1. "Летен отдих" 

През последните няколко години, с активното участие на граждани, организации и фирми, се реализира летен отдих на море за децата, настанени в резидентите услуги на КСУ "Олга Скобелева" . Емоциите и преживяваванията на децата през този период са несравними и те с нетърпение очакват предстоящото лято на 2023 г.

2. Осигуряване на преподавател за "Кръжок по рисуване" 

Всяко дете притежава таланти. Изобразителното изкуство разкрива и обогатява качетвата на всяко дете -  въображението, себеизразяване, креативност, развитие на фина моторика и познавателни процеси. 

3. Осигуряване на преподавател за Кръжок "актьорско майсторство"
Превъплащението е основата на театралното изкуство. Овладяване на основите на актьорското майсторство – техника на говора, правоговор, ритмика, сценическо движение, художествено слово, освен че е много забавно, е и полезно, тъй като възпитава емпатията, посредством съпреживяването на чувствата и преживяванията на останалите сценични герои, а по този начин насърчава и емоционалната интелигентност. 

 

 

КАК ДА ДАРИТЕ?

  • По банков път като посочите за какво да бъдат използвани дарените средства - по сметка BG72IORT73753102762800, Инвестбанк,  КСУ "Олга Скобелева"

  • На място - парични средства и дарения в натура - инвентар, вещи, хранителни продукти, материали, дрехи, консумативи и друти

За направените дарения се издава Свитеделство за дарение и протокол.

КСУ "Олга Скобелева" НЕ Е оторизирал частни лица или фондации за набиране на средства. 

За повече информация:

посете ни на адрес: гр. Пловдив, бул. Марица 142

обадете се на тел: 032/500109, 032/623861

пишете ни: ksu_olgaskobeleva@abv.bg

Обратно